activiteiten

Spirit on Paper

fantasie~avontuur~onderzoek~kennis

Fantasie is de basis van de wetenschap. Toen Columbus beweerde dat de Aarde weleens rond kon zijn werd hij vierkant uitgelachen. Hij ging op avontuur en kreeg gelijk. Hoe vreemd een vraag of bewering ook klinkt, die is nodig om op onderzoek uit te gaan. Als iets niet bewezen is wil dat nog niet zeggen dat het niet bestaat. Je hebt alleen de sleutel tot die omgeving nog niet gevonden. 


Bij Spirit on Paper bieden we je graag een mini-avontuurtje aan. Je kunt je opgeven voor een activiteit die we een aantal keren per jaar organiseren (datum wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief of stuur een berichtje) of je kunt je met een klein aantal personen opgeven en we maken de workshop of cursus voor jullie op maat

Je bent van harte welkom voor:


- persoonlijke informatie

Je bent van harte welkom voor een afspraak bij Spirit on Paper in Fijnaart. Die kan overdag, ´s avonds of in het weekeind ingepland worden.

- workshops

Voor een workshop ben je met een minimaal aantal personen van harte welkom. Wil je een workshop met een grote groep organiseren dan is het mogelijk dat we naar je toe komen.


- cursussen

Cursussen worden in het centrum in Fijnaart georganiseerd. De diepere betekenis van getallen kan momenteel ook online gevolgd worden. De data worden via de nieuwsbrief bekend gemaakt. Als je een groep van minimaal 5 personen hebt, dan kunnen we kijken of we een cursus speciaal voor jullie kunnen organiseren.


- lezingen

Heb je een grotere groep, zoals een vereniging, dan kom ik graag langs voor een lezing.