ronde tafel

 

Spirit on Paper

ronde tafel

 

samen ontdekken

...van het ZELF naar het ZIJN...

In 2010 zijn we bij Spirit on Paper een zoektocht begonnen op spiritueel gebied naar de ziel, de hemel, de emoties, het zelf. Die zoektocht werd begeleid door 'boven'. Entiteiten en hogere energieën die ons de weg wezen. We maakten avonturen mee, kwamen tot mooie conclusies en verrijkten onze kennis. De eerste ronde is voltooid.

Nu gaan we een tweede ronde in. We starten een zoektocht naar het lichaam, de aarde, de ratio en het zijn. Iedereen kan meedoen om samen dit pad op te gaan. Je hebt geen bijzondere vaardigheden nodig, alleen maar interesse in esoterie en de Aarde.

hoe werkt het

 

Vanaf 14 oktober komen we elke 2e zondag van de maand bij elkaar bij Spirit on Paper in Fijnaart. We starten om 11.00 en delen onze lunch met elkaar.

Voor elke bijeenkomst krijg je een programma opgestuurd dat gechanneld is. Staat er een opdracht voor je in, dan is het de bedoeling dat je die gemaakt hebt. We doen het namelijk helemaal samen. We hebben geen leider. Boven stuurt en verder is de inbreng van elke deelnemer even groot en even belangrijk. Opdracht fout gemaakt? Mooi zo. Fout is goed. Daar komen de meeste vragen van.

Door de opdrachten te maken ontstaat duidelijkheid op het onderwerp van die dag. Het kan zijn dat we naar buiten gaan, want we gaan immers op zoektocht in de materie.

Verder is het een verrassing.

opgeven en kosten

 

kosten: € 300,- voor 9 bijeenkomsten

locatie: Molenstraat 97, Fijnaart

tijd: vanaf 11.00 uur tot ergens in de middag

data: elke 2e zondag in de maand vanaf 14 oktober

 

Er is plaats voor 9 à 12 personen. Daarom is er een lijst gemaakt van volgorde van inschrijving. Wie het eerst maalt die het eerst komt. We vragen je om de kosten voor je deelname voor begin juli over te maken, zodat we zeker weten dat je komt en zo niet we je besproken plaats aan iemand anders kunnen geven.

Je hebt in principe alleen pen en papier nodig. Soms kan het zijn dat in je opdracht staat dat je iets mee moet nemen.

Ga je mee op spiritueel avontuur in de materie, geef je dan op via: linda@spiritonpaper.nl

Spirit on Paper ©

Molenstraat 97 47 93 RA Fijnaart linda@spiritonpaper.nl

Schiedamseweg 90 3134 BS Vlaardingen ellen@spiritonpaper.nl