cursussen

 

Spirit on Paper

cursussen

 

van het ik naar het geheel

...het hier en nu in een omgeving van gedachten...

Meditatieavond

Elke laatste maandagavond van de maand organiseren we een geleide meditatieve oefening, waarbij een ieder een persoonlijke uitleg krijgt. Je kunt een 6 rittenkaart à € 30,- kopen en bepaalt zelf wanneer je komt.

 

Het Nieuwe Leven

Een cursus om te ontdekken wie jij nou eigenlijk bent en hoe de dingen in je omgeving je beïnvloeden in je Zijn. 9 bijeenkomsten.

 

Je IK op canvas

We bewandelen ons levenspad met anderen en gebruiken daarvoor een buiten- en binnenlaag van ons Zelf. Die schilderen we tijdens 2 bijeenkomsten.

 

De cursussen worden in Fijnaart en Vlaardingen georganiseerd. Het programma wisselt. Informatie hierover vind je in onze nieuwsbrief (hiervoor kun je je aanmelden) of stuur ons een mail naar linda@spiritonpaper.nl

 

We beschikken over een breed programma van doorgegeven cursussen. Cursussen voor het 'ik' en cursussen die informatie over de Aarde, elementen en de rol van de mens bevatten.

 

Cursussen die regelmatig terugkomen zijn:

 

Back to Basics

6 bijeenkomsten over de volgende onderwerpen: kleuren, lichaam/ziel/geest, emoties, de ander en het geheel.

 

Berg van Weerstand

6 bijeenkomsten waarin je leert uit de verhalen te gaan en van daaruit te kijken naar de hobbels op je levenspad en hoe je daarmee om kunt gaan.

 

Spirit on Paper ©

Molenstraat 97 47 93 RA Fijnaart linda@spiritonpaper.nl

Schiedamseweg 90 3134 BS Vlaardingen ellen@spiritonpaper.nl